Taloudellinen Virheitä, Että Ihmiset Tekevät Läpi Elämän

Yleisin Taloudellinen Virheitä, Että Ihmiset Tekevät Läpi Elämän

Monet sanovat, että kokemus on paras opettaja. Ja oppiminen muiden kokemuksista on fiksumpi ja kivuton tapa tehdä se.

Alla ovat yleisimmät taloudellinen virheitä, että ihmiset tekevät eri vaiheissa elämää. Monet niistä ovat tunteita ihmisiä olen tavannut, kun taas harvat ovat omia. Katso mikä niistä olet toimittamassa.

Teidän 20s
Ei rakentaa hätärahasto
Hätärahasto on enemmän kuin vain lähde välittömästi käteisellä kun sinulla on odottamattomia kustannuksella. Rakennus se opettaa sinulle tapa säästää.

Lisäksi, luoda hätärahasto, joka pikalaina on yleensä kuusi kuukautta arvosta kuluja, auttaa parantaa teidän kulutustottumukset sekä.

Väärin luottokortit
Yksi parhaista tavoista välttää menossa osaksi luottokortti ongelmia on varattu saman verran rahaa joka kerta kun käytät sitä.

Tällä tavalla, kun lasku tulee, sinulla on jo rahaa maksaa velka kokonaisuudessaan. Ja näin, sinun ei aiheudu mitään korkokulut. Ja niin se seuraa myös, että jos sinulla ei ole rahaa varattu, sinun ei pitäisi käyttää luottokorttia.

Ei oppiminen henkilökohtainen rahoittaa
Taloudellista koulutus on harvoin opetetaan koulussa, mutta se on tietoa, joka on hyödyllistä koko elämäsi. Ota aloite ja itseopiskelua oikea rahaa hallinnan ja investointeja.

Olet maksanut lukukausimaksuja yliopistossa on hyvä ura. Joten miksi ei viettää kirjoja ja seminaareja on taloudellisesti turvattu tulevaisuus? Et voi aina luottaa vapauttaa resursseja oppimiseen.

Unohtamatta säästäminen eläkkeelle
Teidän 20s on paras aika aloittaa säästäminen ja sijoittaminen eläkkeelle, koska sinulla on aikaa teidän puolellanne.

Sinulla on varaa laittaa rahaa korkean riskin välineitä, kuten pörssi tai osakerahastoihin, jotka voivat kasvaa merkittävästi ja passiivisesti vuosikymmenten aikana.

Ei luoda terveellisiä elämäntapoja
Sairauskulut tulee olemaan yksi suurimpia stressitekijöitä elämässä. Mutta kuten he sanovat, ennaltaehkäisy on parempi katsoa kuin katua.

Siksi on tärkeää elää terveellistä elämäntapaa mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tietää, mielen ja kehon, ja oppia, miten oikein hoitaa sitä. Sinä (ja lompakon) kiittää sinua tulevaisuudessa.

Yli 30-vuotias
Keeping up with the Joneses
Sinun pitäisi ymmärtää, että itsetunto ei ole sanelee materiaalia asioita, joita et omista. Ja ihmiset, jotka tuomitsevat teidät niille, tavarat eivät ole sinun ystäviäsi.

Ei mitään vikaa haluavat ja ostavat tavaraa. Mutta varmista, että sinulla on varaa niihin, ja sinä ostaa niitä itse, ja ei vain tehdä vaikutuksen muita ihmisiä. Täällä huiput.

Ottamatta henkivakuutus
Henkivakuutus on tarpeen, varsinkin jos sinulla on perhe ja lapsia. Jos olet sinkku, mutta aiot naimisiin muutaman vuoden, sitten se on hyvä idea saada yksi varhainen, kun se on suhteellisen halpaa.

Ei vielä panostaa
Sinulla on paljon taloudellisia vastuita tänä aikana elämäsi. Mutta olet myös vastuussa oman taloudellisen tulevaisuuden, joten varmista, että olet investoimalla.

Joilla ei ole taloudellisia tavoitteita
Asetettu saavuttaa taloudellista virstanpylväs tänä aikana, koska se on vuosikymmenen aikana, jolloin ihmiset ovat yleensä kaikkein tuottavimpia, ei vain töissä, vaan elämää yleensä.

Voit suunnitella ostaa ensimmäinen auto tai oma talo. Ehkä on aika kehittää ja aloittaa oman liiketoiminnan. Tai alkaa matkustaa. Se on sinun valintasi, ja riippumatta siitä, mitä päätät tehdä, varmista, että tavoitteesi innostaa sinua.

17 comments on “Taloudellinen Virheitä, Että Ihmiset Tekevät Läpi Elämän”

  1. Hei, olen Albertiina Aleksandra Suomesta Haluan antaa teille todistuksen siitä, miten sain lainan Ryan Cliftonilta. Sain 60000 euron lainan 2 prosentin korolla. HUOM: Se on luotettava ja aito. Jos olet kiinnostunut saamaan lainayhteyden EMAIL: ryancliftonfirm@gmail.com

  2. I have to express my gratitude for your kindness supporting individuals who actually need guidance on this particular subject. Your special dedication to getting the message all-around appears to be surprisingly powerful and has in every case helped individuals just like me to attain their dreams. Your warm and friendly guide can mean this much a person like me and even more to my colleagues. With thanks; from all of us.

  3. I actually wanted to post a small message so as to thank you for the lovely information you are placing at this website. My time-consuming internet research has at the end been rewarded with good facts to write about with my companions. I would repeat that most of us website visitors are really lucky to live in a fine site with so many perfect individuals with very helpful suggestions. I feel somewhat grateful to have discovered your web pages and look forward to so many more awesome times reading here. Thank you once more for a lot of things.

  4. Across town at UCLA, 853 students and seven faculty members might have been exposed to one measles patient, she said. Health officials verified immunization for hundreds, leaving 45 students and one faculty member under quarantine Friday, Ferrer said.

  5. My spouse and i were quite glad that John could finish off his investigations through the ideas he received through your blog. It is now and again perplexing to just choose to be giving out secrets and techniques that other people have been making money from. And we all consider we have you to thank for this. Those explanations you’ve made, the easy web site menu, the friendships you aid to engender – it is everything amazing, and it’s letting our son and us understand that article is amusing, which is certainly quite fundamental. Many thanks for all the pieces!

  6. I wanted to compose a small note to express gratitude to you for these magnificent ways you are giving on this website. My long internet look up has at the end of the day been rewarded with awesome know-how to exchange with my neighbours. I would say that many of us visitors are unquestionably fortunate to be in a decent community with so many marvellous individuals with useful principles. I feel somewhat blessed to have seen the web page and look forward to tons of more brilliant moments reading here. Thanks a lot once more for everything.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Copyright OSMA.FI 2019
Tech Nerd theme designed by Siteturner