On Bitcoin Investments Laskea, Kun Olet Konkurssiin?

  • Bitcoin voidaan pitää hyödyke tai valuutta, ja laki on jaettu yli määritelmän.
  • Tämä voi tehdä asioita vaikeaksi, erityisesti konkurssi-tapauksissa.

Eri päätökset on luonut kuilun, ja se on välttämätön konkurssin asiantuntijat ymmärtää Bitcoin ja päästään yhteisymmärrykseen.
Kun henkilö tai yritys hakeutuu konkurssiin, mitä pitäisi tapahtua niiden Bitcoin investointeja on tulossa huolenaihe oikeusviranomaisille.

Taistelu löytää ratkaisu crypto liittyvät maksukyvyttömyys tapauksia on tullut vaikeaa, koska ei ole yksimielisyyttä siitä, mitä Bitcoin oikeastaan on – onko se on hyödyke tai valuutta, tai jotain muuta.

Se vie aikaa, lainsäädäntöelinten päättää oikea luokittelu Bitcoin ja muut cryptocurrencies. Mutta oikeus ei ole aikaa, varsinkin kun se tulee ratkaisemaan todellisia riitoja kuin konkurssi.

Bitcoin-Identiteetti Kriisi

Luokittelu Bitcoin valuuttana/hyödyke voi olla merkittävä vaikutus konkurssi tapauksissa.

Bitcoin valuuttana
Bitcoin voidaan käyttää tavaroiden ja palvelujen maksamiseen, minkä vuoksi sitä voidaan pitää valuutta. Se on hyväksytty ympäri maailmaa ja tarjoaa kauppiaille alhaiset transaktiokustannukset, nopea kauppa nopeuksilla, ja turvallisuus.

Kuitenkin, se ei ole vahvistanut minkään maan valuuttanaan. Tämä on miksi se voi olla pitää artikkelin vaihtokauppa ja ole laillisia maksuvälineitä.

Bitcoinia hyödykkeenä

Bitcoin voidaan verrata kultaa voimavarana. Esimerkiksi sekä on erityinen osa niukkuus, koska siellä on rajallinen tarjonta sekä. Bitcoin voi mennä jopa enintään 21 miljoonaa euroa. Kulta ja Bitcoin on äärellinen arvo, joka tekee niistä omaisuuden sijaan valuutat.

Miten tuomioistuin havaitsee, Bitcoin voi vaikuttaa konkurssi, ja siten se on tärkeää määritellä, mitä Bitcoin on.

Monet yritykset, kuten Expedia, Metro, PayPal, Shopify, ja Microsoft hyväksyä Bitcoin kuin a maksu menetelmä. Kuten valtavirran käyttö Bitcoin kasvaa, se on pian pitää velallisen omaisuutta tapauksissa, kuten ne, jotka liittyvät konkurssiin.

Tämä pätee erityisesti yrityksille, jotka varasto Bitcoin. Jos yritys, jossa monet Bitcoin-tiedostoja maksukyvyttömyys, crypto omaisuus on arvioitava konkurssi.

Koska useat yritykset ovat laajalti hyväksyä Bitcoin, se tulee jopa enemmän tärkeää, että oikeudelliset ja taloudelliset asiantuntijat ymmärtää luonnetta tämän omaisuuden ja miten yhteisöjen tulisi käsitellä sitä koskeva konkurssi-tapauksissa.

Copyright OSMA.FI 2019
Tech Nerd theme designed by Siteturner