Coinbase Vaihto

Coinbase on kryptovaluutta lompakko/vaihto, joka on perustettu vuonna 2012, ja se perustuu San Fransisco. Digitaalisen valuutan vaihto on sanoi palvelemaan noin 20 miljoonaa asiakasta yli 32 maassa, johti MEITÄ. Vuoden kuluessa sen perustamisesta, Coinbase tuli korkein rahoitetaan crypto käynnistyksen yhteydessä ja on tällä hetkellä suurin vaihto ympäri maailmaa.

Coinbase on alkuperäinen perustajilla oli tehty Brian Armstrongin, Fred Ehrsam, ja Ben Reeves (Blockchain.info co-perustaja). He erosivat joukkueen kanssa, koska osa joukkue oli erilaisia näkemyksiä siitä, miten he halusivat lompakko toimimaan. Armstrong ja Ehrsam myöhemmin kirjoilla 2012 Y-Combinator Startup-hautomo kesän ohjelma.

Vuonna 2012, yhtiö käynnisti alustan ostaa ja myydä Bitcoin ja tehdä käyttö fiat tilisiirrot.

Nopeasti kasvava crypto lompakko ja vaihto sai useita investointi, arvoltaan noin $5 miljoonaa DOLLARIA. Investointien rahoitusta johti Fred Wilson Union Square Ventures. Tämä investointi seurasi $25 miljoonaa DOLLARIA investointeja Ribbit Capital, ja Andreessen Horowitz, ja Union Square Ventures (kaikki pääomasijoittaja yritysten).

Seuraavana vuonna, Coinbase sai ensimmäisen miljoonaa käyttäjää ja hankitut muut startup kuten Blockr ja Kippt. Yhtiö myös varmistaa, että Bitcoins tallennetaan sen palvelimet olivat vakuutettu näin päivität sen Bitcoin varastointi järjestelmä varmempi versio. Vaihto jatkoi kasvuaan, ja tällä hetkellä on noin 25 miljoonaa käyttäjää.

Vuosien Coinbase on saanut kumppanuuksia useita keskitetty tech jättiläiset, maksu-prosessorit, ja vähittäismyyntihinta myymälöissä kuten Dell, PayPal, Stripe, Braintree Dish Network, ja Overstock, jotta he voisivat alkaa hyväksyä maksut Bitcoins.

Mitä Erikoista Coinbase?

Coinbase oli, kun numero yksi Bitcoin exchange maailmassa mitattuna osakevaihto. Yli 25 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ja noin 150+miljardia vaihtoa tehnyt lavalla, Coinbase on johtava kryptovaluutta vaihto.

Coinbase on myös yksi harvoista kryptovaluutta vaihtoa, jotka mahdollistavat fiat rahoituksen kautta pankkikortit sekä pankkisiirrot.

Kun se tulee vaihtaa Bitcoineja tai muut cryptocurrencies, Coinbase ei tarjoa markkinoiden-pohjainen kaupankäynti. Coinbase asettaa hinta jokaisen kolikon. Tällä tavalla, Coinbase toimii välikäsi, toisin kuin muut kryptovaluutta vaihtoa, jotka mahdollistavat suorat kaupat perustuvat live-markkinahinnat. Etu Coinbase käyttäjille on, että se mahdollistaa sen, että niitä ostaa tai myydä crypto kolikot nopeasti ja kätevästi.

Coinbase on käytössä USA-pohjainen käyttäjät voivat myydä Bitcoins vastineeksi PayPal varoja. Tämä ominaisuus odotetaan olevan saatavilla Euroopan kansalaisten pian.

Coinbase on myös yksi harvoista kryptovaluutta vaihtoa, jotka hyväksyvät debit-kortit (lisäksi pankki siirrot).

Copyright OSMA.FI 2019
Tech Nerd theme designed by Siteturner